През последните дни стана ясно, че принц Хари и половинката

...
През последните дни стана ясно, че принц Хари и половинката
Коментари Харесай

Лукс за 4,7 млн. долара! Защо новото имение на принц Хари и Меган Маркъл ядоса Португалия

През последните дни стана ясно, че принц Хари и половинката му Меган Маркъл са си купили нов парцел. Става въпрос за имение за 4,7 млн. $ в Португалия. 

Новината стана мотив за неспокойствие измежду жителите на Португалия, като съгласно испанското издание Marca става въпрос за ваканционен парцел в първокласния курорт CostaTerra Golf and Ocean Club, намиращ се наоколо до Мелидес. В курорта, издигнат на брега на океана, има близо 300 имения, като това на ВИП фамилията е с впечатляващите размери от 3000 декара. 

Покупката на парцела евентуално се е случила с посредничеството на Джак Бруксбанк, брачен партньор на принцеса Юджийн, която пък се пада братовчедка на принц Хари. Бруксбанк е в маркенги екипа на компанията, построила първокласния португалски комплекс. 
 Вижте СНИМКИ на Меган Маркъл в алено на галавечеря  Вижте СНИМКИ на Меган Маркъл в алено на галавечеря  Вижте СНИМКИ на Меган Маркъл в алено на галавечеря  Вижте СНИМКИ на Меган Маркъл в алено на галавечеря
Междувременно анализатори във Англия разясниха тематиката за английския таблоид Express. Според тях зад покупката на Хари и Меган стои ясната концепция да са покрай кралския живот и задължения. Друг догадка е, че двамата желаят децата им да учат в Европа. 

Впрочем точно първокласният курорт CostaTerra Golf and Ocean Club стана мотив за митинги в Португалия, защото той е един от първите планове, които ще се възползват от новото законодателство в Португалия. То вкарва частни плажни зони, като до момента достъпът до океана беше безграничен от жителите на иберийската страна.

Иначе все още принц Хари и Меган Маркъл живеят в имение в Монтесито, Калифорния. То се състои от впечатляващите 7 спални, 13 бани, кино салон, фитнес и библиотека. 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР