През последните дни сме свидетели на огромна човешка трагедия -

...
През последните дни сме свидетели на огромна човешка трагедия -
Коментари Харесай

Прокурорите и следователите с призив за помощ за семействата на украинските им колеги

През последните дни сме очевидци на голяма човешка покруса - събитията в Украйна няма по какъв начин да ни оставят безучастни, няма по какъв начин да не провокират нашата болежка, съпричастност и емпатия. Когато умират хора, без значение от тяхната народност, когато дами и деца напущат домовете си, нищо друго няма значение. Политиката, ползите и разделянето би трябвало да правят отстъпка пред човещината, грижата и състраданието.

Управителните препоръки на Асоциацията на прокурорите в България и Камарата на следователите в България се обръщат към българските прокурори, следователи и правосъдни чиновници с апел да отворят сърцата и душите си и да оказват помощ на идващите в страната ни бежанци от Украйна. Сред тях са и семействата на техни сътрудници.

Те се обръщат с зов - да поддържат една благородна идея, като всеки съгласно своето предпочитание и благоприятни условия подари средства на следната банкова сметка в УниКредит Булбанк АД:

Банка IBAN No BG64UNCR70001524798469
титуляр на сметката: Камара на следователите в България

Събраните средства ще бъдат употребявани за подкрепяне и поддръжка на нашите колеги- магистрати и чиновници, работещи в правосъдната система на Украйна и членовете на техните семейства.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР