През последните дни се вдигна много шум около един нов

...
През последните дни се вдигна много шум около един нов
Коментари Харесай

Етериум , Pepe или Everlodge – накъде се насочва общността?

През последните дни се подвигна доста звук към един нов план - Everlodge. Този нов план хипнотизира вложителите и специалистите със своя голям капацитет за напредък.

Анализаторите предвидиха, че този план ще нарасне най-малко 30 пъти през идващите месеци.

От друга страна, пазарните условия са сложни както за Етериум (ETH), по този начин и за Pepe (PEPE). Инвеститорите и на двата плана желаят да се откажат от своите токени, с цел да се причислят към ELDG.

Присъединете се към предварителната продажба на Everlodge и спечелете първокласна отмора на Малдивите

Предлагането Етериум (ETH) на тържищата се усилва

Последните данни от Glassnode разкриват, че месечният размер на транзакциите на Етериум (ETH) се е нараснал внезапно. Според данните размерът на транзакциите на Етериум (ETH) е надхвърлил $93 милиарда.

Внимателният разбор на данните обаче разкрива, че размерът на преводите на Етериум (ETH) е повишен значително заради продължаващия низходящ тренд.



Забележително е, че през последните седмици се следи забележителен приток на ETH токени на тържищата.

Експертите считат, че внезапното повишаване на Етериум на тържищата значи засилващ се напън за продажба на ETH. Междувременно цената ETH означи растеж от 4.7% през последните седем дни като все още на издание се търгува за $1,720.

Pepe (PEPE) претърпява всеобщи разпродажби

Pepe (PEPE) претърпя тежки разпродажби, което докара до внезапен спад в цената му. Неотдавна един портфейл трансферира към 16 трилиона токена Pepe (PEPE) на крипто тържищата. Скоро след този дъмп цената на Pepe (PEPE) спадна с към 20% в границите на няколко часа.

Към момента на издание PEPE се търгува на цена от $0.00000089. При PEPE обаче се следи внезапно повишение на интензивността на китовете.

Това, съгласно общността на Pepe (PEPE), може да задейства търсенето на токена, като по този метод усили цената му.

Everlodge (ELDG) се смята за най-хубавата алтернатива

Everlodge създаде нова платформа, която разрешава на потребителите да имат първокласни ваканционни жилища, вили и хотели единствено за $100. Според проучвателен отчет настоящата стойност на международния пазар на хотелиерски услуги е повече от $4.548 трилиона. Следователно този нов план е в положение да окаже огромно въздействие върху света на криптовалутите.

Той ще сътвори NFT против вили и първокласни ваканционни жилища и ще ги фракционира, с цел да помогне на дребните и непрофесионалните вложители. Стойността на неговите NFT ще бъде директно обвързвана с цената на недвижимите парцели. Тъй като на пазара на недвижими парцели се следи непрестанно повишаване на цените, цената на тези NFT също ще се усилва. Тези NFT ще могат да се употребяват и като поръчителство по краткосрочни и средносрочни заеми.

Платформата е възнамерявала също по този начин да пусне в деяние Launchpad. Това ще обезпечи на бизнесмените място, където могат да набират средства за идни планове в региона на недвижимите парцели. Освен това потребителите ще могат да влагат в планове на ранен стадий и да усилят оптимално възвръщаемостта на вложенията си.

Платформата стартира първия стадий от предварителната си продажба, а цената ѝ скочи от $0.01 на $0.012. Междувременно платформата употребява динамичен модел на ценообразуване. Така че пазарната стойност на токените ELDG ще се усилва на всеки стадий от предварителната продажба, като идващото покачване ще бъде $0.016. Експертите са уверени, че пазарната цена на плана може да доближи $0.038 досега на стартирането му.

Научете повече за предварителната продажба на Everlodge (ELDG)

Уебсайт: https://www.everlodge.io/
Telegram: https://t.me/everlodge


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР