През последните дни Радев дава ясни знаци – бяха освободени

...
През последните дни Радев дава ясни знаци – бяха освободени
Коментари Харесай

Ивайло Мирчев: Надявам се Радев бързо да подпише указа за освобождаването на Иван Гешев

През последните дни Радев дава ясни знаци – бяха освободени зам.-министри, регионални шефове. Това е много безконтролно държание изключително при бедствия, каквито има сега. Това разяснява депутатът от " Продължаваме промяната - Демократична България " (ПП-ДБ) Ивайло Мирчев в предаването " Още от деня " по Българска национална телевизия.

По думите му комисията за имунитетите за четири седмици би трябвало да излезе с решение, с цел да продължи работата на Народното събрание. Комисията би трябвало да прегледа всички документи по „ Барселонагейт “.

 

Депутатът уточни, че е разгледал в деловодството на Народното събрание към хиляда страници документи, свързани с Барселонагейт “. И добави, че в тях е имало разпити на Бойко Борисов и други очевидци, само че не е видял нищо ново. 

 

Имаме държавно управление, което е служене кабинет на Народното събрание. Когато ръководят две партии има съдружно съглашение. Ние не сме подписвали такова. Ние бяхме 5 пъти на избори, в случай че бяхме отишли на 6 щяхме да имаме международен връх. Като щяхме да бием върха на Израел.

 

Нашето виждане е че страната ни би трябвало да има държавно управление с компромис – длъжностен кабинет на Народното събрание. Не както ние си фо  представяхме политически лица, които да носят политическа отговорност. Целта е Народното събрание да бъде поръчител на решенията които ще се взимаме. Имаме доста ясна управническа стратегия, която би трябвало да се извърши, сподели още Мирчев. 

 

На въпрос какъв би трябвало да е новият основен прокурор, Мирчев съобщи: Да не е функционалност на политиците, да не е функционалност на избрани стопански кръгове, който да не е идващия Гешев. Не става дума за клишето самостоятелен основен прокурор. 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР