През последните дни приходите от местни данъци и такси към

...
През последните дни приходите от местни данъци и такси към
Коментари Харесай

Фандъкова с коментар за политическия проект на Цветанов и мерките срещу COVID-19

През последните дни приходите от локални налози и такси към Столична община се усилват с по 4-5 млн. лв. дневно. За петък постигнахме самобитен позитивен връх – в бюджета на общината влязоха съвсем 11 млн. лв..Вероятно ще не се наложи още една актуализация на бюджета, с цел да се поддържа секторът на градския превоз, един от най-засегнатите в общинската активност. Това съобщи пред БНР кметът на София Йорданка Фандъкова  Йорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва междинното си обучение в 35-а съветска.

24 млн. лв. са пропуснатите доходи за градския превоз досега. Прогнозите са за спад и през идващите месеци с към 2-3 млн. лв. на месец. Пропуснатите доходи на „ Метрополитен “ са 7 млн. лв., защото пътнико-потокът в метрото по време на изключителната обстановка е намалял с към 85%.

Във връзка с настоящата обстановка поради ковид столичният кмет акцентира, че наложителна е съответната реакция:

„ Трябва непоколебим надзор и да разчитаме на дисциплината на всеки един от нас. Към момента лечебните заведения се оправят със приблизително тежките и тежките случаи. Всички би трябвало да живеем в изискванията на ковид. Не би трябвало до всеки от нас да стои по един служител на реда, въпреки всичко сме рационални същества и би трябвало да осъзнаваме обстановката “.

Фандъкова: Нека съблюдаваме ограниченията против COVID-19, разгадавам на дисциплината на хората

В предаването „ Неделя 150 “ столичният кмет напомни и за засиления надзор за носене на защитни маски в градския превоз. През предходната седмица са тествани над 800 транспортни средства. Съставени са 13 акта и 53 предупредителни протокола.

Като член на Изпълнителната комисия на ГЕРБ Йорданка Фандъкова разяснява оповестеното от Цветан Цветанов основаване на политическа партия:

"Всеки има своя път, демокрацията изисква опция за изява на разнообразни политически субекти. Единственото, което не одобрявам, са тежките рецензии от негова страна, тъй като той беше част от ГЕРБ ".

Цветан Цветанов: Ще направя политически план

Фандъкова регистрира лъжите и операциите, които съпътстват всяка предизборна акция, само че това тя изясни със света, в който живеем - „ свят на нападателен популизъм и подправени вести “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР