През последните дни отново успя да разбуни духовете с проекта

...
През последните дни отново успя да разбуни духовете с проекта
Коментари Харесай

Дори Асен Василев не успя да спаси Просто Наско

През последните дни още веднъж съумя да разбуни духовете с плана „ Бузлуджа “

Ексминистърът на културата Атанас Атанасов, по-известен като Просто Наско, няма никакви шансове да бъде включен в изборните листи на Политическа партия за идните парламентарни избори.

Припомняме, че Кирил Петков популяризира младия хасковлия като будител и читалищен деятел при издигането на поста му. Към днешна дата обаче той е бил изрично отсечен от управлението на групировката.

Дори Асен Василев, който се застъпил за съгражданина си и бил на мнение, че може да му бъде даден втори късмет като бъде включен в листите в родния им край, където е добре признат от локалните, не можал да му спомага, защото престижите в Политическа партия изрично отхвърлили предлагането му.

Те подчертали, че в случай че Просто Наско бъде включен в листите, това значи да бъде даден огромен залък самун в устата на съперниците, както и мотив за офанзиви от страна на Движение за права и свободи, ГЕРБ и „ Възраждане “.

За никого не е загадка, че Атанас Атанасов има не една и две нелепи изяви за времето, в което оглавяваше Министерството на културата. Черешката на тортата обаче бе селфито от министерския кабинет точно на рождения му ден през април, когато чукна 32 години.

Вероятно си спомняте, че видеото от този ден накара мнозина да се замислят дали Просто Наско не е крепко напушен, поради несъответстващото му държание. Бурните реакции дали не е бил под въздействието на опиати към момента не стихват, при все, че са минали месеци от този момент. Опозицията пък се възползва от предоставената им опция и нонстоп се подиграваха на фрагментите на Политическа партия.

Дори бе поискана оставката на Просто Наско, само че тогава персонално Асен Василев се застъпи за него и съумя да резервира поста му. Това пък на собствен ред породи слуховете, че посред им има особена непосредственост. За да бъде туширана мълвата, в този момент Асен Василев склонил Просто Наско да не бъде включван в листите на Политическа партия.

Припомняме, че преди броени дни Атанасов още веднъж съумя да разбуни духовете, проявявайки се като безжалостен почитател на плана „ Бузлуджа “, под който в действителност стои и подписа му.
Източник: Уикенд
Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР