През последните дни най-добрият ни тенисист Григор Димитров се е

...
През последните дни най-добрият ни тенисист Григор Димитров се е
Коментари Харесай

Лято, любов и щастие: Григор Димитров публикува снимки от почивката си с Мадалина Геня

През последните дни най-хубавият ни тенисист Григор Димитров се е отдал на заслужена отмора дружно с новата си другарка Мадалина Геня. Изглежда, че родният ни представител е решил да се възползва от по-продължителната пауза сред сезона на трева и началото на шампионатите на твърди кортове в Съединени американски щати, с цел да прекара известно време с румънската актриса и модел. Вчера двамата споделиха фрагменти в Instagram от своята почивка, като под една от фотосите прибавиха текст " Щастливи деца ".

Първата ни ракета изпрати един страховит сезон на трева, по време на който сподели своите качества на зелена настилка и доближи до 1/4-финалите на мощната конкуренция в Куинс, след което игра и в 1/8-финалната фаза на Уимбълдън. Единствените две загуби на родния ни представител по време на тазгодишния тревен сезон бяха нанесени от лидера в международната класация Карлос Алкарас и от международния №6 Холгер Руне, като и в двете срещи българинът съумя да остане равносилен на по-високоранкираните си съперници.

Сега за Димитров следва присъединяване на шампионата от категория АТР 500 във Вашингтон, който ще се състои в седмицата сред 31 юли и 6 август. В конкуренцията, където нашият съотечественик е някогашен 1/4-финалист, ще се включат още Даниил Медведев, Тейлър Фриц, Франсис Тиафо, Ник Кирьос, Анди Мъри, Феликс Оже-Алиасим и Хуберт Хуркач.







Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР