През последните дни наблюдаваме как беларуските сили за сигурност раздават

...
През последните дни наблюдаваме как беларуските сили за сигурност раздават
Коментари Харесай

Варшава: Беларус облича нелегални мигранти във военни униформи

„ През последните дни следим по какъв начин беларуските сили за сигурност раздават мундири на чужденци, които се скитат в региона на село Уснаж ”. Това съобщи пред публицисти прессекретарят на граничната работа на Полша Анна Михалская, представена от БГНЕС.

„ По-рано на тези лица им доставяха термобельо и одеяла, само че напоследък получават мундири, които обличат. Не знаем, какво да чакаме, само че съгласно нас, това може да е следващата провокация от страна на. През нощта, когато човек, облечен в беларуска военна униформа пресича граничната линия, ние не знаем, по какъв начин да реагираме, кой фактически минава границата ”, сподели тя.
 Руските войски се завръщат от Беларус към пунктовете на непрекъсната дислокация след ученията Запад 2021 Руските войски се завръщат от Беларус към пунктовете на непрекъсната дислокация след ученията " Запад 2021 "
Войските на Западния боен окръг, Въздушно-десантните войски (ВДВ) и авиацията на Въздушно-космическите сили (ВКС) на Русия се връщат...

Литва, Латвия и Полша оповестяват, че се е нараснал броят на арестуваните на тяхна територия незаконни мигранти, пресекли границата с Беларус. Те упрекнаха Минск, че основава миграционна рецесия. Заради създалата се обстановка президентът на Полша вкара изключително състояние в граничещите с Беларус територии и полицията и военните бяха привлечени да охраняват границата. Срокът на това изключително състояние изтича на 2 октомври, само че може да бъде продължен с решение на президента.

По данни на полската страна, от началото на август са регистрирани към 10 хиляди опита за нелегално прекосяване на границата с Беларус. По-голямата част от тях са предотвратени сполучливо. Задържани са към 1200 незаконни мигранти, които са настанени в охранявани центрове.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР