През последните дни на 2018 г. от СПОРТ ТОТО предоставят

...
През последните дни на 2018 г. от СПОРТ ТОТО предоставят
Коментари Харесай

През последната седмица на 2018 ще валят големи печалби от тотото

През последните дни на 2018 година от СПОРТ ТОТО дават на своите фенове неповторима опция да сграбчен суми и облаги, за които и Добрият дъртак би им завидял. Само с попълването на един тото фиш човек може сбъдне фантазиите си и да изпълни дома си с благополучие.

Джакпотът в „ Тото 2 – 6 от 49 “ доближи 6 500 000 в навечерието на Бъдни вечер.
Телевизор, преносим компютър и смарт телефон са измежду изненадите, готови от тотализатора за Стефановден.

Празниците не престават, а джакпотите на СПОРТ ТОТО не стопират да порастват. Ако мечтаете за фамилно благоденствие и благополучие през Новата година, то имате шанса да спечелите феноменалния джакпот в играта „ Тото 2 – 6 от 49 “, който доближи впечатляващите съвсем 6 500 000 лв. . А облагите до 150 000 лв. във Втори тото късмет на играта могат да ви заведат и на най-екзотичната и мечтана фамилна екскурзия. Един късметлия пък ще се снабди и с същинското украшение на четири колела – JAGUAR XE . Той ще бъде изтеглен посредством чоп всред всички участници пуснали фиша си за 104-ия тираж на тото игрите.

През последните дни на 2018 година от СПОРТ ТОТО дават на своите фенове неповторима опция да сграбчен суми и облаги, за които и Добрият дъртак би им завидял. Само с попълването на един тото фиш човек може сбъдне фантазиите си и да изпълни дома си с благополучие. На Стефановден – 27 декември можете да станете притежател на изключителните облаги, от които всяка къща има потребност – Led тв приемник за уютни фамилни вечери, преносим компютър за свят без граници или смарт телефон за положителни новини. За да участвате за тях, не е нужно да пишете писмо до Дядо Коледа, а да пуснете своя ТОТО фиш в най-близкия пункт или онлайн на www.toto.bg. Участието в 103-ти тираж може да ви донесе и първокласен фамилен автомобил FORD ECOSPORT .

Другото празнично изтегляне на игрите на Български състезателен тотализатор ще бъде на 31 декември – понеделник. Традиционният неделен тираж трябваше да бъде на 30 декември, само че Български състезателен тотализатор избра да подари още един ден на играчите, които ще могат да вършат своите
залози до 15:00 часа на 31 декември /понеделник/. Тегленето на печелившите цифри ще бъде в навечерието на 2019 година от 15.30 часа по Българска национална телевизия 2 и Българска национална телевизия 3 и от 16:45 часа по БТВ, когато ще бъдат извършени и постоянното изтегляне и „ Втори тото късмет “.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР