През последните дни и при Dogecoin (DOGE), и при Floki

...
През последните дни и при Dogecoin (DOGE), и при Floki
Коментари Харесай

Какво се случва с Floki Inu и какво да очакваме до края на годината?

През последните дни и при Dogecoin (DOGE), и при Floki Inu (FLOKI) се следиха забележими промени в цените.

Спекулирането с резултатите им в края на годината въз основа на тези трендове съставлява предизвикателна вероятност.

Преглед на Floki Inu (FLOKI)

Разглеждайки дневната графика на Floki Inu през последните седем дни, монетата се сблъска с намаления в четири от тях. Въпреки това, трите дни, белязани от възходящи трендове, групово дадоха по-високи кумулативни облаги от понесените загуби.

По-конкретно, нарастването беше надлежно над 11%, 13% и 6%, до момента в който най-значителният спад беше малко над 8%. Към момента на писане на публикацията токенът се търгува на цена от $0.00003689 със спад от над 2.3% за последните 24 часа.

Данните на CoinMarketCap разкриват, че през последните 30 дни Floki демонстрира по-чести възходящи ценови трендове спрямо Dogecoin, като Floki записва нарастване от над 17%.

Въпреки тези процентни покачвания обаче Dogecoin държи по-добра позиция във връзка с пазарната капитализация измежду меме токените. По последни данни пазарната капитализация на Dogecoin възлиза на към $13.18 милиарда, до момента в който тази на Floki е към $350 милиона.

Тези данни допускат капацитет за DOGE да приключи годината с по-висок ценови диапазон спрямо Floki, като се има поради по-силната му пазарна позиция.

Обратно, Floki може да не изпита забележителна разлика в оценката си в края на годината, като се имат поради актуалните трендове.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР