През последните дни и месеци случаите с незаконни мигранти са

...
През последните дни и месеци случаите с незаконни мигранти са
Коментари Харесай

Младен Маринов: Причината за трагедията е престъпното безхаберие на политическото ръководство на МВР

През последните дни и месеци случаите с противозаконни мигранти са съвсем всекидневие на територията на дирекцията на Министерство на вътрешните работи в Бургас. А повода за нещастието през днешния ден е в незаконното безхаберие на политическото управление на Министерство на вътрешните работи отпред с някогашния министър Бойко Рашков, които повече от година не започнаха никакви съответни ограничения за преодоляване на засилващия се мигрантски напън върху южната граница на България. Това написа в своя фейбук профил някогашния министър на вътрешните работи Младен Маринов.

Ето какво тъкмо написа той:

Тази заран към 5 часа в Бургас са починали двама млади служители на реда от локалното Първо районно ръководство. След полицейско гонене, рейс, препълнен с мигранти, безусловно, е смазал патрулната кола на бургаската полиция дружно с двамата сътрудници.

През последните дни и месеци случаите с противозаконни мигранти са съвсем всекидневие на територията на дирекцията на Министерство на вътрешните работи в Бургас. А повода за нещастието през днешния ден е в незаконното безхаберие на политическото управление на Министерство на вътрешните работи отпред с някогашния министър Бойко Рашков, които повече от година не започнаха никакви съответни ограничения за преодоляване на засилващия се мигрантски напън върху южната граница на България.

Въпреки многократните ни въпроси и предизвестия за мигрантската вълна, както в пленарната зала на Народното събрание, по този начин и във вътрешната комисия, Рашков и доближените му избраха да се занимават с противозаконни арести и гонене на политическите си съперници, а не със същинската им активност, вменена им от Конституцията и закона - да пазят и подсигуряват живота на българските жители и на чиновниците на Министерство на вътрешните работи.

Съболезнования на роднините и околните на сътрудниците.

Дълбок реверанс пред паметта на двете момчета от полицията в Бургас, починали при осъществяване на служебния си дълг!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР