През последните десетилетия средната възраст на жените, които раждат за

...
През последните десетилетия средната възраст на жените, които раждат за
Коментари Харесай

10 знаменитости, решили да станат родители след 40 години

През последните десетилетия междинната възраст на дамите, които раждат за първи път и вземат решение да осиновят, непрестанно нараства.

Въпреки че развъждането на дете след 40 години може да бъде мъчно, има проучвания, които потвърждават, че това има преимущества. Например, децата на по-възрастни майки нормално са по-здрави, по-високи и получават по-добри оценки в учебно заведение.

1. Хилари Суонк

През октомври 2022 година, на 48-годишна възраст, Хилари Суонк разгласи първата си бременност. Актрисата и брачният партньор й Филип Шнайдер чакат близнаци. „ От толкоз време желаех да забременея и да бъда майка “, споделя тя.

2. Сандра Бълок

Сандра Бълок за първи път стана майка на 46-годишна възраст: актрисата осинови момче на име Луис. 5 години по-късно тя осиновява момиче Лейла.

3. Наоми Кембъл

Когато супермоделът навърши 50 години, тя реши да стане майка посредством сурогатно майчинство. През 2021 година се роди щерка й Валери.

4. Оливия Мън

Мулани на 41. „ Въпреки че ми е мъчно, аз съм толкоз благополучен! Странно е да усещам и двете по едно и също време, само че съм толкоз признателна, че тази наслада ми оказва помощ да остана на повърхността “, сподели актрисата.

5. Кристен Уиг

През 2020 година, откакто неведнъж се опитваха да забременеят посредством IVF, Кристен и брачният партньор й се снабдиха с близнаци посредством сурогатно майчинство. По време на раждането на децата Уиг е на 47 години.

6. Ева Лонгория

Ева Лонгория е на 43 години, когато се ражда синът й Сантяго. „ Санти се появи в най-необходимия миг от живота ми. Не работя толкоз доста (въпреки че някои хора мислят друго). Сега е идеалният миг ”, сподели звездата от “Отчаяни съпруги ”.

7. Камерън Диас

През 2019 година актрисата и брачният партньор й Бенджи Мадън се снабдиха с щерка Радикс. По това време Диас беше на 47 години. Подобно на някои други звезди, двойката реши да не споделя фотоси на дребната си, с цел да отбрани нейната дискретност.

8. Кристин Дейвис

Звездата от „ Сексът и градът “ осинови момиченце Джема на 46-годишна възраст и осинови момченце Уилсън 7 години по-късно. Актрисата отглежда сама деца.

9. Джанет Джексън

На 50 Джанет Джексън роди наследник, който счита за най-хубавия си подарък.

10. Клои Севини

Актрисата роди сина си Ваня на 45 години. Севини обича да бъде майка. Но тя също по този начин призна, че се усеща отговорна понякога, изключително когато работи и не може да бъде с бебето си.

Имате ли деца? Кога се роди първото ви дете?

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР