През последните близо две десетилетия Роджър Федерер, Рафаел Надал и

...
През последните близо две десетилетия Роджър Федерер, Рафаел Надал и
Коментари Харесай

Това е шега: Навратилова реагира остро на проучване, което определи Шарапова за по-велика

През последните близо две десетилетия Роджър Федерер, Рафаел Надал и Новак Джокович оформиха едно именито съревнование между тях, а почитателите и до през днешния ден спорят кой всред тях е най-великият. Тази тематика като че ли обаче не се визира чак толкоз в дамското направелние на тениса, където съвсем всички се съгласяват, че Серина Уилямс е неоспорим хегемон в исторически проект, макар че е спечелила с една купа по-малко в Големия шлем на сингъл от Маргарет Корт, която въпреки всичко се е състезавал главно през 60-те години на предишния век, когато професионалният тенис не е бил чак толкоз развъртян.

Американският уебсайт " World of Statistics " пък реши да се заема с тази останала на назад във времето полемика и да дефинира трите най-хубави тенисистки на всички времена. Лидерка съгласно въпросното изследване е Серина Уилямс, а след нея се подредиха надлежно Щефи Граф, Мария Шарапова и Мартина Навратилова.

Самата Навратилова наподобява не е останала изключително удовлетворена от събитието, че е била подложен зад Шарапова и привидно има цялото право на света, с цел да реагира по този метод, тъй като в кариерата си е спечелила цели 168 трофеи, до момента в който рускинята може да се похвали със " скромните " 36. Освен това именитата американката е носителка на рекордните общо 59 " мейджър " купи (включително тези на двойки и смесени двойки), а Маша разполага с пет сходни трофея в сбирката си.

" Това е някаква смешка! Имам поради... Мария? Наистина ли? Дори не си правете труда да гласувате " - написа Навратилова в обществените мрежи, откакто попадна на въпросната обява.

Who is the best tennis player (female) of all time?

1. Serena Williams
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР