През последните 9 месеца основно вие носите отговорност за проблемите

...
През последните 9 месеца основно вие носите отговорност за проблемите
Коментари Харесай

Радев към ПП: През последните 9 месеца основно вие носите отговорност за проблемите в страната

През последните 9 месеца главно вие носите отговорност за проблемите в страната.  Като се върнем 9 месеца обратно, вие успяхте да сформирате ръководство с вашия мандат. Това сподели президентът Румен Радев при започване на консултациите за сформиране на кабинет с парламентарно показаните партии.

" Осигурихте си твърдата поддръжка на Движение за права и свободи за измененията в Конституцията. Като се върнем обратно вие успяхте да сформирате ръководство с вашия мандат. Виждаме, че комплицираното отношение с вашите сътрудници остават ", сподели Радев.

" Вие склонни ли сте да продължавате по същия път, по който поехте преди девет месеца, когато сформирахте държавно управление или на база на опита, който имате сте склонни да преразгледате връзките, които имате с сътрудниците и връзките с властта ", сподели Румен Радев.

Започнаха политическите съвещания на президента Румен Радев с парламентарно показаните партии, преди президентът да връчи първи изследователски мандат за сформиране на държавно управление. Първи през днешния ден с Радев разговаряха от преговорния екип на ГЕРБ-СДС.

За през днешния ден са планувани и с Движение за права и свободи. Утре консултациите ще продължат с партиите от опозицията – „ Възраждане ”, Българска социалистическа партия и Има Такъв Народ.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР