През последните 7 месеца ние сме свидетели на една управленска

...
През последните 7 месеца ние сме свидетели на една управленска
Коментари Харесай

Теменужка Петкова плаши: Народът скоро ще разбере кой обслужваше Газпром!

" През последните 7 месеца ние сме очевидци на една управническа и експертна отпадналост от страна на ръководещите. От друга страна тези хора, които се самопровъзгласиха за борци с корупцията, погазват законите и Конституцията на страната. " Това сподели пред Нова телевизия Теменужка Петкова от ГЕРБ във връзка решението на Конституционния съд за ръководителя на КЕВР.

Тя напомни, че от ГЕРБ са предизвестили, че изборът на Станислав Тодоров е противоконституционен.

" Всички дейности, които този ръководител е подхванал, са нелегитимни. Все едно този ръководител не съществува ", сподели тя.

По думите ѝ, цената на природния газ за месец август няма по какъв начин да бъде призната, защото няма законен ръководител на КЕВР.

Бившият енергиен министър загатна, че парламентарната комисия за инспекция на събитията към прекъсване на доставките от " Газпром " напълно скоро ще излезе с отчет и " това, което ще стане известно, ще бъде много любопитно за българските жители ".

" Това, което аз чух, ме кара да мисля, че българските жители ще схванат много обстоятелства и условия, които не бяха известни преди този момент ", сподели тя.

Относно изказванията на някогашния заместник-председател на ГЕРБ Цветан Цветанов, че Бойко Борисов и хора от ГЕРБ са се срещали с емисари на Путин, тя съобщи: " Това са едни спекулации. Не му прави чест, човек, който до през вчерашния ден е бил измежду нас, внезапно такава ненавист, такива приказки ".

" Не, не сме се срещали с никакви пратеници на Путин. Аз съм комуникирала с " Газпром износ " като министър на енергетиката по линия на връзките, които сме имали все още ", уточни Петкова.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР