През последните 7-8 години ние сме пример за съвместна работа

...
През последните 7-8 години ние сме пример за съвместна работа
Коментари Харесай

Иван Тотев: С ВиК работим чудесно

" През последните 7-8 години ние сме образец за взаимна работа с ВиК. " Така кметът разяснява опитите да се наложи мнение, че в обсега на амбициозния план по Оперативна програма " Региони в напредък " не е включена замяна на ВиК инфраструктура, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

" С ВиК - Пловдив работим доста добре. Преди да стартираме плана, с сдружението сме разгледали детайлно къде всяка една улица има потребност от корекции. Всяка улица е гледане неведнъж. Навсякъде, където водопроводът няма да издържи идващите 5 години, се сменя. Пример за замяна е край " Понеделник пазара ", разясни градоначалникът.

" Не би трябвало да гледаме прекомерно егоистично всеки пред неговата си къща ", прикани Тотев, припомняйки, че планът има избрана финансова рамка. Затова и доста деликатно са прегледани улиците, а в случай че се налоци, то Общината има подготвеност за съфинансиране във всеки един миг, само че - по думите на кмета, никога няма по какъв начин да бъдат заменени водопроводите в целия обсег на Водния план.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР