През последните 30 години имаше няколко сътресения, които не бихме

...
През последните 30 години имаше няколко сътресения, които не бихме
Коментари Харесай

Пендаровски: За съжаление, все още сме заробени в миналото

През последните 30 години имаше няколко разтърсвания, които не бихме могли да предвидим, като да вземем за пример разногласието за името с Гърция. Първоначално не можехме да предвидим, че ще продължи толкоз дълго и че на процедура ще ни попречи да се присъединим към която и да е интернационална организация. Това сподели президентът на районен съд Македония Стево Пендаровски в изявление за телевизия „ 24 “ и акцентира, че се надява разногласието с България да не продължи също толкоз дълго.

Той съобщи, че не може да повярва, че е допустимо да съществува спор, в който споделя „ ти не си македонец “, или „ не приказваш на македонски език “, или „ изтрийте се от историята от тази до тази година и приеми напълно нашето историческо наличие и го сложи във вашите учебници “.
 Пендаровски: В договарянията с България може да се включи трета страна Пендаровски: В договарянията с България може да се включи трета страна
Президентът на районен съд Македония Стево Пендаровски не чака огромни промени по отношение на разногласието с България, тъй като към момента няма образувано вършиме...

Според Пендаровски, за жалост, към момента сме заробени в предишното и когато става въпрос за европейска интеграция, на страната към момента се гледа като на външна страна, за която не е несъмнено по кое време и дали въобще ще стане пълновръстен член.

Още от БАЛКАНИ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР