През последните 30 години CITY College предлага Executive MBA програмата

...
През последните 30 години CITY College предлага Executive MBA програмата
Коментари Харесай

MBA от световна класа с двойна диплома от университета в Йорк и университета в Страсбург в CITY College, University of York Europe Campus в София

През последните 30 години CITY College предлага Executive MBA програмата си в Югоизточна и Източна Европа. Програмата се наложи като един от най-хубавите MBA избори в района. Днес се надгражда и доразвива в взаимна стратегия oт международна класа за двойна тапия, The Pan-European Executive MBA, предлагана от CITY College, University of York Europe Campus и Факултета по стопанска система и ръководство на Университета в Страсбург. Студентите, които посещават тази стратегия от образователната 2021/22 година, ще получат две дипломи, една от най-хубавия английски университет в Йорк и една от влиятелния френски университет в Страсбург.
 Снимка 533850
, предлагана в София, надгражда и доразвива мощните страни на актуалната стратегия Executive MBA. В допълнение към двойната тапия, програмата EMBA предлага на своите студенти в действителност интернационално преживяване: три вълнуващи образователни пътувания - в Йорк (Великобритания), Страсбург (Франция) и Солун (Гърция). Нещо повече, лекциите се организират от изтъкнати професори и интернационалните учени от Europe Campus CITY College, университета в Йорк, университета в Страсбург, както и от други добре приети университети в международен мащаб и специалисти от промишлеността със забележителен професионален опит. е в действителност интернационална стратегия с скъпи мрежови благоприятни условия и новаторска стратегия, предопределена за днешните мениджъри и бизнес експерти, които би трябвало да подобрят своите умения и познания за професионално, кариерно и личностно развиване.

Пан-Eвропейската стратегия в този момент става още по-достъпна за заети мениджъри, които желаят да комбинират работата и образованието, защото студентите могат да избират метода на преподаване (присъствени лекции плюс образователни пътувания) или разбъркан метод на преподаване (онлайн и присъствено плюс образователни пътувания).

Програмата е акредитирана от Асоциацията на MBA (AMBA) и Chartered Management Institute, Англия (CMI).
 Снимка 533852
Придобиването на две академични дипломи способства за това студентът да стане част от просветителна среда с извънредно богато завещание и обичаи, произлизащи от двата университета. Университетът в Йорк е един от най-хубавите университети в света (133 в света, The Times Higher Education - THE 2021), член на влиятелната група Russell на водещите университети в Обединеното кралство и с премия за златна рамка за преподаване (TEF).

Университетът в Страсбург е учреден през 1631 година и има 18 носители на Нобелова премия в историята си. Според Академичната ранглиста на международните университети 2020 (ARWC) това е 6-ият най-хубав университет във Франция и измежду 150-те най-хубави университета в света. Той е член на Лигата на европейските проучвателен университети (LERU).
 Снимка 533851
Европейският кампус на Университета в Йорк, CITY College е част от Университета в Йорк. Това е физическия кампус на университета в Европа. Представлява в действителност интернационална институция със студенти от над 60 страни, които учат по стратегии в главния си кампус в Солун и в 8 други страни в по-широкия район - Солун, София, Белград, Киев, Тбилиси, Ереван и Баку в продължение на повече от 30 години.

За повече информация, обвързвана с Pan-European Executive MBA, предлагана в CITY College, University of York Europe Campus, както и програмните условия за кандидатстване, апелирам разгледайте и направете питане.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР