През последните 24 часа руските системи за противовъздушна отбрана са

...
През последните 24 часа руските системи за противовъздушна отбрана са
Коментари Харесай

МО на Русия: Руската противовъздушна отбрана свали шест ракети ATACMS и 47 ракети

През последните 24 часа съветските системи за противовъздушна защита са ликвидирали шест украински ракети ATACMS, 53 безпилотни летателни апарата, 47 снаряда от разнообразни типове РСЗО и други цели. Това споделиха от пресслужбата на съветското министерство на защитата, представени от съветски медии.

Департаментът заяви, че денем системите за противовъздушна защита са свалили 53 дрона, три френски управляеми бомби Hammer, шест американски оперативно-тактически ракети ATACMS, четири американски антирадарни ракети HARM, както и 47 HIMARS и Алдър.

Оперативно-тактическата авиация, безпилотната авиация, ракетните войски и артилерията от групировките на съветските въоръжени сили за 24 часа унищожиха скупчвания на жива мощ и военна техника на съперника в 112 региона.

По-рано съветското министерство на защитата заяви, че съветски военни са освободили село Андреевка в Донецката национална република. В същото време съветските въоръжени сили усъвършенстваха ситуацията на линията на прикосновение и унищожиха живата мощ и техника на три бригади от въоръжените сили на Украйна. Врагът загуби повече от 490 бойци дневно.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР