През последните 24 часа бяхме свидетели на един синхронизиран дует

...
През последните 24 часа бяхме свидетели на един синхронизиран дует
Коментари Харесай

Асен видял дует Радев – Борисов

През последните 24 часа бяхме очевидци на един синхронизиран дует сред президента и Бойко Борисов.

Това сподели оповестеният от Радев за самозванец Асен Василев в Народното събрание през днешния ден.

Според него през последните 24 часа сме били очевидци на един „ синхронизиран дует сред господин Борисов и господин Радев, който не изненадва българските жители ”.

Мисля, че това стана явно и за слепите. По отношение на ветото на Изборния кодекс – в случай че президентът наложи такова, и в случай че господин Борисов не се разсъни с друга концепция и поддържа ветото, това значи, че няма да има промени в закона за изборите. Как ще реагираме ще решим на Изпълнителен съвет на Политическа партия. Но, имайки поради какъв брой постоянно ГЕРБ си сменят мнението, съм песимистичен. Ако това се случи, значи, че през последните три седмици Народното събрание е въртял безусловно безсмислено едни безкрайни съвещания, вместо да приемем значими закони, които можеха да оказват помощ за Шенген, сподели Василев.

Съпредседателят на Политическа партия акцентира, че не е получил покана за диалог от страна на номинирания за министър председател от ГЕРБ професор Николай Габровски.

Ние към този момент организирахме диалог с ГЕРБ, на който ясно декларирахме кои са 16-те политики, които бихме подкрепили, без значение дали са ги предложили те или някой различен, заключи Василев.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР