През последните 24 часа, 29 души загинаха от мълния в

...
През последните 24 часа, 29 души загинаха от мълния в
Коментари Харесай

Това Е Незапомнена Трагедия! Небето Се Отвори, Сипе Огън И Смърт! Мълнии Удрят Случайни Хора, Вече 100 Са Мъртви!

" През последните 24 часа, 29 души починаха от гръмотевица в 12 области. Почти всички от тях са аграрни производители ", прецизираха от службата.

Множество хора умират всяка година, откакто са били ударени от гръмотевица по време на влажния сезон в Бангладеш, който продължава от април до октомври, само че съгласно управляващите през тази година броят на жертвите е извънредно висок.

Около 112 души са починали от мълнии през първите 10 дни на май.

" Всеки ден 10-12 души умират от мълнии ", обясниха от службата, добавяйки, че това всява боязън у земеделците, които събират ориза през това време на годината.

Властите оповестиха мълниите за естествено злополучие, откакто 82 души бяха убити единствено в един ден през май 2016 година Независими наблюдаващи пресмятат, че към 349 бангладешци са починали от мълнии през 2016 г, написа нюз.бг.

Експерти акцентират, че смъртните случаи се усилват, защото в Бангладеш, една от най-бедните страни в света, е налице засилено обезлесяване на селските региони.

Местните аграрни производители са известни с това, че изсичат дървета, с цел да освободят място за развъждането на повече ориз.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР