През последните 20 години много неща се промениха - от

...
През последните 20 години много неща се промениха - от
Коментари Харесай

Toyota Prius: Така започна хибридната революция преди 20 години

През последните 20 години доста неща се трансформираха - от метода, по който поддържаме връзка и се забавляваме, до метода, по който виждаме света към нас.

През 1997 година Toyota показа емблематичния Prius - кола, която промени метода, по който караме. Това беше първата електрическа кола, която не се нуждаеше от зареждане с помощта на първата по рода си хибридна технология, стояща в сърцето й.

Днес, 20 години по-късно, Toyota продължава да развива и усъвършенства хибридната си технология, която към този момент е налична в по-голямата част от моделите на марката и се радва на над 10 милиона водачи по целия свят. За да означи 20-годишнината на хибридното си водачество, Toyota отдава респект на именития Prius - колата, която стартира хибридната гражданска война.

 Снимка 225362
Източник:

Заедно с един от водещите международни астрофизици, Toyota дадe на Prius негово лично място измежду звездите. Съставено от 100 звезди, кръстени на исторически, концептуални и сегашни модели на Toyota, съзвездието Prius може да се види от всяко място в северното полукълбо за бъдещите генерации.

За да се включите в празненствата във връзка 20 години Toyota Hybrid и да видите сами съзвездието Prius посетете www.priusconstellation.com.

В България честванията във връзка 20 годишнината на Toyota Prius и хибридната технология на компанията започнаха при започване на oктомври и ще продължат до края на годината, написа Auto Bild България.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР