През последните 2 години ние бяхме подложени на невиждан терор

...
През последните 2 години ние бяхме подложени на невиждан терор
Коментари Харесай

Красен Кралев: Никой не можеше да си представи, че за толкова кратко време шайка некадърници ще успеят да счупят държавата

" През последните 2 години ние бяхме подложени на невъобразим гнет от шайката на Кирил Петков и Бойко Рашков. Терор от страна на олигарси и техните медии, хулите и клеветите по адрес на ГЕРБ бяха всекидневие. Ние постоянно сме знаели, че фотосите на чекмеджетата са фалшификат, дело на задгранична компания за черен пиар. Разбраха го и всички в Брюксел ". Това съобщи пред симпатизантите на ГЕРБ във Варна претендентът за депутат Красен Кралев, представен от Tribune.
 
Той акцентира, че обострянето на акцията с черен пиар цели единствено едно – да откаже хората да гласоподават.  " Целта е да отклонят вниманието от измамите, които направиха. Бруталните клипове пред затвори и билбордовете им демонстрират само безсилието на шайката на харвардските измамници ", съобщи той.
 
" Никой не можеше да си показа, че за толкоз малко време тайфа некадърници ще съумеят да счупят страната. Една къщурка за пиленца не съумяха да сковат за това време. Никой не можеше да си показа, че могат да бъдат нанесени толкоз провали върху политическата система и стопанската система на страната. Това е резултатът от " смяната ", сподели той.
 
Кралев се базира на оповестения в ПИК отчет на ДАНС, съгласно който единствено за 3 месеца са откраднати над 100 млн. лева от търговията с газ.
 
" И това е единствено началото. Тепърва ще излизат доказателства за кражбите, които тези хора са направили. Срещу нас не стоят партии, а политически планове, финансирани от олигарси с черни капитали. Изключително мъчно е, само че народът прогледна ", заключи протичащото се Красен Кралев.
 
" От тази борба излязохме по-единни. Ние имаме решения за рецесиите, тъй като сме по-силни от хаоса ", приключи той.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР