През последните 15 години данъкоплатците в САЩ са дали удивителна

...
През последните 15 години данъкоплатците в САЩ са дали удивителна
Коментари Харесай

Данъкоплатците в САЩ са финансирали UNRWA с милиарди долари на фона на призиви за премахването му: `horror show`

През последните 15 години данъкоплатците в Съединени американски щати са дали удивителна сума пари на UNRWA, организация на Организация на обединените нации бежанска организация за палестинците, за която критиците от дълго време споделят, че предизвиква антиизраелски дневен ред в Близкия изток и неотдавна беше подложена на надзор поради хипотетичните си връзки с Хамас.

От 2009 до 2024 година малко под 4 милиарда $ от данъкоплатците са били дадени на организацията за филантропична помощ, съгласно обзор на Fox News Digital.

По време на мандата на някогашния президент Обама в Белия дом, от 2009 до 2016 година, Съединени американски щати са дали почти 2,43 милиарда $ към UNRWA.

След президентството на Обама, някогашният президент Тръмп встъпи в служба и Съединени американски щати продължиха да доставят средства на данъкоплатците на организацията, преди администрацията му да понижи финансирането за UNWRA. Около 400 милиона $ бяха дадени на UNRWA през 2017 година и 2018 година, само че след прекъсването на средствата от администрацията на Тръмп, нищо повече...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР