През последните 10 и повече години Райън Рейнолдс ни е

...
През последните 10 и повече години Райън Рейнолдс ни е
Коментари Харесай

Какво подари Райън Рейнолдс на Уил Смит

През последните 10 и повече години Райън Рейнолдс ни е потвърдил, че за него невъзможни неща няма. Щом от блудкав типаж в сантиментални комедии съумя да се трансформира в супергерой...
 Блейк Лайвли, Райън Рейнолдс и следващите им закачки в Instagram
Блейк още веднъж се подигра с мъжа си

Семейство за образец

Но в новото предаване Ryan Doesn`t Know ще забележим, че артистът в действителност не може да прави много неща. Предаването е продуцирано от Snapchat и Westbrook Media, продуцентската компания на Уил Смит.

В него Рейнолдс ще се опита да се научи на най-различни неща и занаяти. Като правенето на статуи от лед да вземем за пример. За да промотира предаването и това какъв брой занимателно ще бъде то, Райън Рейнолдс реши да подари един забавен подарък на Уил Смит.

В профила си в Instagram Смит показа видео, от което виждаме по какъв начин Рейнолдс се пробва да направи статуя от лед, която да бъде във формата на гълъб. Или най-малко малко да наподобява на гълъб.
 Уил Смит, Джейда Пинкет Смит, експанзията, обидите и какво предписание имат
Обиждат ли се Уил Смит и Джейда Пинкет Смит

Разумът над всичко

Е, в последна сметка актьорските заложби не са помогнали на канадеца и той взема решение да изпрати творението си като подарък на Уил Смит. А то е - просто една буца лед. В Instagram Смит написа, че това е най-скапания промо подарък, който в миналото е получавал.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР