През последните 10 г. в държавата разговорът беше затиснат от

...
През последните 10 г. в държавата разговорът беше затиснат от
Коментари Харесай

Стоян Мирчев: COVID показа, че Борисов не може да се справи с абсолютно нищо

През последните 10 година в страната диалогът беше затиснат от „ двойкаджията” Борисов, а натискът върху хората от дребните обитаеми места е нечовечен, с цел да гласоподават за сегашните ръководещи. Това сподели в студиото на „ Лице в лице” по бТВ депутатът от Българска социалистическа партия Стоян Мирчев и сегашен лидер на листата на партията в Перник.

„ Коронавирус рецесията сподели, че министър председателят не може да се оправи с безусловно нищо”, добави той.

По думите му през последната година у нас няма никакви действителни дейности и работещи ограничения, които да подкрепят българската стопанска система.

На въпрос за резултатите от последните социологически изследвания, от които оказва се, че обществото няма изключително високо доверие в Българска социалистическа партия, Мирчев отговори следното: „ В момента в страната не се вършат „ нормални” проучвания, тъй като хората ги е боязън да дават изявленията и мъчно се стига до респондентите”.

Според него натискът върху жителите на дребните обитаеми места е нечовечен, с цел да гласоподават за сегашните ръководещи и разкритията около шпионската спекулация са пиар.

Депутатът от Българска социалистическа партия счита, че главният проблем в опазването на здравето идва от това, че лечебните заведения са с търговски темперамент, точно поради това 80% от лечебните заведения са съсредоточени в огромните градове.

„ У нас има решения, само че няма политическа воля”, добави Мирчев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР