През последни дни новият тайвански лидер Лай Циндъ говори многократно

...
През последни дни новият тайвански лидер Лай Циндъ говори многократно
Коментари Харесай

Близо 90% от участниците в анкета на CGTN подкрепят принципа за „един Китай“

През последни дни новият тайвански водач Лай Циндъ приказва неведнъж за „ независимостта на Тайван “, привличайки вниманието на международните медии.

По този мотив каналът CGTN към Китайската медийна група организира анкета измежду световните интернет консуматори, който демонстрира, че 89,95% от участниците в нея поддържат правилото за „ един Китай “ и са срещу опитите на тайванските сепаратисти да реализират самостоятелност на Тайван.

Според 86,53% от интервюираните, без значение от вътрешнополитическите промени в Тайван, това няма да промени историческия и юридически факт, че островът е част от Китай. 90,21% от участниците в анкетата осъждат изказванията на тайванския водач, акцентирайки, че бъдещето на острова ще бъде несъмнено от китайския народ, в това число тайванските сънародници.

Анкетата се организира на платформите на КМГ на британски, испански, френски, арабски, съветски език. В нея за 24 часа са взели участие 11 645 интернет консуматори.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниКоментарен Поглед8349Зорница Илиева за заплахата да се допусне нов ерес в Българската православна църкваАлтернативен Поглед7429Д-р Илия Илиев: Китай и Русия - една взаимна политика по цялото пространство на светаАлтернативен Поглед10685Д-р Илия Илиев: Катастрофа или атентат е причина за гибелта на иранския президент!?Коментарен Поглед7439Д-р Румен Петков: Кюстендил е имал, заслужава да има и ще има по-добра орис!Алтернативен Поглед45898Саймън Ципис/Израел/ за загадъчната гибел на иранския президент РаисиАлтернативен Поглед117988Горещ коментар на Саймън Ципис/Израел/ за атентата против Роберт Фицо /Специално за /Алтернативен Поглед79317„ ЛЕВИЦАТА! “ показа водачите си на листи за двата типа избори на 9 юни  Валери Тодоров, състояние, Украйна,тежсо, позиция, Путин, сгъстяване  Валери Тодоров, състояние, Украйна,тежсо, позиция, Путин, сгъстяване
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР