През последната седмица стотици чифтове маратонки Nike, чорапи и спортни

...
През последната седмица стотици чифтове маратонки Nike, чорапи и спортни
Коментари Харесай

Защо в САЩ горят екипите си Nike

През последната седмица стотици чифтове маратонки Nike, чорапи и спортни екипи пламнаха в Съединени американски щати, откакто спортната компания нае състезателя по американски футбол Колин Каперник за свое рекламно лице.



Каперник сътвори огромен ужас преди месеци, когато по време на националния химн реши да се отдръпна и да поседне на пейката, вместо да стои прав и с ръка на сърце.

В последващи спортни събития Каперник коленичеше по време на химна и провокира яростта даже на президента Доналд Тръмп.

 Снимка 376962

Действията на Каперник съставляват самобитен митинг против противоречивите убийства и арестувания на тъмнокожи жители от служители на реда.

Мнозина обаче се изправиха против идеологията на Каперник и го обсипаха с нападки и обиди. Офанзивата бе водена от самият Тръмп - несъмнено, в Twitter, който разгласи дейностите на футболиста като засегнатост против флага и армията.

След като Nike подписа контракт с Каперник, мнозина от потребителите на марката, които в същото време поддържат и мнението на президента, взеха решение триумфално да изгорят облеклата и аксесоарите си, носещи логото.



Нашите кецове са ни прекомерно скъпи, само че пък наподобява сега клипче с горящи кецове би ни донесло госта гледания и лайкове.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР