През последната седмица казахме довиждане на още един участник в

...
През последната седмица казахме довиждане на още един участник в
Коментари Харесай

Любовните искри в „Игри на волята“ може да се окажат цял пожар

През последната седмица казахме сбогом на още един участник в " Игри на волята ". Разбира се, става въпрос за Александър , който до неотдавна се изживяваше като водач на Траките, само че играта по този начин се завъртя, че стана заложник, след това номиниран, а най-после и изпъден от шоуто.

В следващата борба за територия Траките завоюваха правото да живеят във вилата, само че не това беше най-интересно. Както постоянно, по-вълнуващото беше в диалозите на участниците. Вижте в канала във vbox7:

Така да вземем за пример Радостина , която рядко повдигаше завесата на персоналния си живот, описа за най-разтърсващото събитие в живота си - разводът. Тя го направи в диалог с Венцислава, като разказите и на двете ги сближиха посред им.

По-интересното обаче беше в лагера на Славяните, където любовните искри , за които бяхме писали по-рано, си стават същински пожар. Разбира се, става въпрос за Веско и Роберта .
               

A post shared by (@igri.na.voliata.bulgaria) on Nov 4, 2019 at 12:09am PST

Прави усещане, че той се отнася грижовно към нея. Но тук има освен това от джентълменство. По-рано той си беше изразил страдание, че Роберта е обвързана, а в последните дни даже видяхме, че той ѝ подарява цвете.-->

Редно е да споменем, че сходно отношение Веско имаше и към Амелия-Мира , което обаче не му попречи да я номинира.

Всичко това обаче не трябва да е изненада. Още при влизането си в шоуто Веско съобщи, че желае да си откри българско момиче, с което да сътвори семейство и да се върне в България. Както знаем, Веско е водач на камион в Съединени американски щати.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР