През последната седмица голяма част от спортните медии твърдяха, че

...
През последната седмица голяма част от спортните медии твърдяха, че
Коментари Харесай

Тайрън Уудли за Нейт Диас: Не знам защо е толкова уплашен

През последната седмица огромна част от спортните медии твърдяха, че на тридесети декември Тайрън Уудли ще пази купата си в полусредна категория против Нейт Диас, като първият даже обществено оповести, че е подписал контракт за подобен мач.

Шампионът бе част от екипа от анализатори за UFC Сидни, където разяснява обстановката:

„ Договор за мач бе препоръчан и на мен, и на Нейт. За страдание той е подписан единствено от единия участник. Искам да помоля феновете да влязат в Туитър и да попитат индивида, който споделя „ Не се опасявай “ за какво се опасява. “

Уудли се намира в серия от шест следващи победи. Той завоюва купата по свръхестествен метод, откакто нокаутира Роби Лоуър в първия рунд, а по-късно я отбрани три пъти. По-малкият от братята Диас се би за последно на събитието UFC 202 през август предходната година, когато загуби от Конър Макгрегър.

Потенциалният мач посред им бе признат със смесени усеща от почитателите, защото подобен конфликт обезсмисля съществуването на класация, която така и така в последните няколко години бива мощно неглижирана.

Уудли отбрани сблъсъкa:

„ Голям обожател съм на двамата братя Диас. Те са съдействали в действителност доста за развиването на спорта. Смятам, че ранглистата е безсмислена, защото даже и тя на моменти е относителна.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР