През последната нощ двама души са нападнали Стефчо Автографа и

...
През последната нощ двама души са нападнали Стефчо Автографа и
Коментари Харесай

Пребиха известен ловец на автографи

През последната нощ двама души са нападнали Стефчо Автографа и са го пребили грубо, оповестява " Марица ". Около 22.00 часа нощес Стефчо и негов добър другар се движили по бул. " Шести септември ". Точно пред читалище " Алеко Константинов " двама души нападнали пловдивския зевзек, повалили го на земята и почнали да го ритат свиреп като му викали " Дай парите ". Нападателите побягнали, когато открили, че Стефчо не се движи самичък и че напълно наоколо е неговия другар, в тази ситуация и очевидец на станалото.

Двамата сподвижници чули по какъв начин нападателите се наговарят да им устроят засада по-късно и по тази причина трансформирали маршрута си на прибиране. Това не е първи побой за Стефчо Автографа и приятеля му. Преди към година и половина те бяха нападнати поотделно и пребити грубо. По непотвърдена информация, нападателите били същите – единият доста висок, а другият невисок, младежи, употребяващи опиати. Тогава нападателите бяха хванати, с помощта на видеонаблюдение.

Братът на приятеля на Стефчо – Христо Атанасов, приканва за помощ имащите достъп до камерите в региона на снощното нахлуване, с цел да бъдат разпознати и да си понесат наказването. От пловдивската полиция оповестиха, че няма подаден сигнал за нанесен побой.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР