През последната година УСБАЛО четири пъти се е оказала обект

...
През последната година УСБАЛО четири пъти се е оказала обект
Коментари Харесай

Шефът на столичната онкология: Четири пъти за година обират болницата

През последната година УСБАЛО четири пъти се е оказала обект на кражби. Това заяви във фейсбук шефът на лечебното заведение доктор Стефан Константинов.

„ Щетите не са огромни, само че неприятни – разрушени брави, развалена дограма и каси на порти, откраднати таблет, дребни суми и персонални движимости на личния състав. Особено неприятно е, че се случва в болница. Този левент и компанията му надали си дават сметка по какъв начин с дейностите си могат да застрашат лекуването на десетки наши пациенти, а даже да го вършат – евентуално не е тематика, която ги вълнува”, написа той в обществената мрежа.

Д-р Константинов изяснява, че охраняващата компания не е посочила „ особена ефективност”, а от полицията след прилежните регистрации „ няма противоположна връзка за развитие”.

„ Затова ви представям къс филм от осъществяванията на господин апаш. Може пък някой да го познае. Ще му направи положително, в случай че го издаде. Че вниманието, което ни отделя, може да му изиграе неприятна смешка - в онкологична болница ровенето в лаборатории и центрове за лъчелечение надалеч не е безвредно за личното му здраве начинание”, приключва шефът на УСБАЛО.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР