През последната година нараства броят на българските фирми и граждани,

...
През последната година нараства броят на българските фирми и граждани,
Коментари Харесай

Защо е важно да имаме електронна поща към собствен домейн

През последната година нараства броят на българските компании и жители, които осъзнават изгодата на електронната поща, основана към техен домейн, вместо безвъзмездна уеб услуга. Това регистрират от екипа на най-голямата българска хостинг компания СуперХостинг.БГ, която предлага безграничен брой безвъзмездни имейл адреси към своите хостинг услуги. Компанията споделя, че за 2018 година към един закупен домейн, се основават приблизително по 5 професионални имейл адреса.

„ Забелязваме позитивна наклонност в писмената професионална връзка на бизнесите - в случай че преди години имейл адресът беше просто средство за връзка, без да се взема поради вида услуга, то през днешния ден от ден на ден клиенти осъзнават, че основаването и ръководството на поща към личния домейн е доста по-лесно, комфортно и води до по-добър бизнес имидж. Тя може да се употребява елементарно на всевъзможни устройства, както и през уеб интерфейс, което покачва гъвкавостта и подвижността. В добавка е доста по-представителна и демонстрира по-сериозно отношение към активността на компанията и връзката с разнообразни контрагенти. Радващо е, че от ден на ден наши клиенти държат на тези изгоди. “ - разяснява Цветелина Ненкова, маркетинг управител на СуперХостинг.БГ.

Едно от допълните преимущества на електронната поща към личен домейн е по-лесното основаване на подобаващ адрес. Често когато използваме безвъзмездна имейл услуга, има късмет името преди @ да е заето, тъй като услугата се употребява от консуматори по целия свят. Когато сътворяваме пощи към личния си домейн, такава заплаха няма. Създаването на поща към наш домейн ни дава опцията да брандираме имейлите си и да утвърдим името на своя бизнес сполучливо.

Не на последно място, потреблението на поща към закупен от СуперХостинг.БГ домейн, ни подсигурява сигурна и навременна поддръжка, обезпечавана от компанията 24 часа в денонощието и 7 дни в седмицата, отбрана против нежелани писма (спам), както и против опити за злонамерени дейности и хакване от неоторизирани лица.

Подходящи етикети (тагове): хостинг, СуперХостинг.БГ, е-поща, имейл, email.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР