През поселените дни всички говорят за признанието на Джейда Пинкет

...
През поселените дни всички говорят за признанието на Джейда Пинкет
Коментари Харесай

Свободата, която Джейда Пинкет Смит иска

През поселените дни всички приказват за признанието на Джейда Пинкет Смит , че преди няколко години е имала връзка с различен мъж.
 Джейда Пинкет Смит, Огъст Алсина и има ли ли са връзка, утвърдена от Уил Смит
Знаел ли е Уил Смит, че жена му излиза с различен

Огъст Алсина хвърля бомби

В епизод на Red Table Talk - предаването на актрисата за Фейсбук Watch, тя и Уил Смит взеха решение да разкрият много персонални неща за брака си. Така разбрахме, че преди към четири години връзката им е била съвсем разрушена и те са се разделили.

В интервала на разлъка пък Джейда е имала друга връзка, която по-скоро може да бъде категоризирана като въодушевление. Тези разкрития на Уил и Джейда Пинкет Смит провокираха много сериозен интерес.
 Снимка 488317

Така на дневен ред започнаха да излизат остарели изявленията на брачната половинка на артиста, в които тя приказва за свободата си и какъв брой значима е тя за нея.

През 2001 година в изявление за списание Vibe Джейда Пинкет Смит приказва за това какви препоръки по отношение на връзките би дала на децата си. " Вероятно няма да слага строги ограничавания върху Уилоу, тъй като, като жена, разбирам типа независимост, от която едно младото момиче се нуждае. "
 Снимка 488318

Относно свободата Джейда споделя, че всяка жена би трябвало да бъде виновна, тъй като в обществото дамите по-скоро биват слагани в калъпи и се чака от тях да живеят по избран метод.

През 2018 година пред Entertainment Tonight пък споделя, че има потребност от повече независимост. Смисълът, който влага в тази независимост, е, че обществото има своите условия и към нея, децата и брачна половинка ѝ, а нейната душа и сърце са свободолюбиви, написа Showbiz Cheat Sheet.
 Уил Смит, Джейда Пинкет Смит, Red Table Talk, истината за брака им и връзката с Огъст Алсина
Истината за брака на Уил Смит и Джейда Пинкет Смит

Актьорите приказват намерено за проблемите си и за Огъст Алсина

Тогава актрисата приказва по-конкретно за интервал, в който се е чувствала извънредно и е плакала доста дни наред. " Просто почувствах, че животът ми се е свил в тази дребна кутия и това безусловно ме задушаваше. "

И по този начин стигаме до 2019 година, когато пред The Guardian тя съпоставя определението брачна половинка със златна клетка. " Дори преди да се омъжа, знаех, че това ще ме убие, и то съвсем се случи. "
 Снимка 488315

Джейда Пинкет Смит разяснява, че Уил Смит не е паричната да мисли за брака по този метод.

" Уил е моят сътрудник и не бих и могла да желая по-добър от него... Но мога да ви уверя, че някои от най-влиятелните дами в света се усещат в клетка, поради жертвите, които би трябвало да създадат, с цел да бъдат в това състояние. "
 Уил Смит, Джейда Пинкет Смит, Фейсбук Watch и върхът, който сложиха с откровенията за брака си
Уил Смит и брачната половинка му бият върхове с откровения за брака си

Гледаме и имаме вяра на очите си

Но очевидно през днешния ден Джейда Пинкет Смит и Уил Смит са достигнали до златната среда в брака - тази, която устройва и двамата.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР