През почивните дни ще преобладава слънчево време. В събота по-значителни

...
През почивните дни ще преобладава слънчево време. В събота по-значителни
Коментари Харесай

Времето утре - 5 юни

През почивните дни ще доминира слънчево време. В събота по-значителни нараствания на облачността ще има над Източна България, не са изключени изолирани слаби превалявания. В неделя забележителна ще е облачността над североизточните региони, там ще има и слаби превалявания. Около и след обяд и над планинските региони в Западна България ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност, тук-там ще превали и прегърми. Това заяви за Агенция „ Фокус ” дежурният синоптик Христо Христов от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ).
Вятърът ще е слаб от север-северозапад, в събота краткотрайно ще се ориентира от югоизток. Температурите ще се покачат още и в неделя оптималните ще са сред 24° и 29°. Новата седмица ще стартира с най-вече облачно време. На доста места в страната ще има превалявания, в обособени региони ще са краткотрайно интензивни, с гръмотевици. Има и условия за градушки. Повишена възможност за обилни количества на преваляванията има в Югозападна България. Дневните температури ще са с 3-4 градуса по-ниски.
 Прогноза за времето за юни 2021 година Прогноза за времето за юни 2021 година
Тази година през юни се чака междинната месечна температура да бъде към нормата, която за по-голямата част от страната е сред 20 и 2...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР