През почивните дни ще подготвя програмната декларация. В нея ще

...
През почивните дни ще подготвя програмната декларация. В нея ще
Коментари Харесай

Николай Денков: През почивните дни ще подготвя програмната декларация

През почивните дни ще приготвя програмната декларация. В нея ще бъдат импортирани всички съществени национални цели и съответни задания за тяхното реализиране. Това съобщи номинираният за министър председател от Политическа партия Николай Денков по време на среща с Демократична България, Българска социалистическа партия и „ Български напредък “. Представителите на трите групи в Народно събрание пристигнаха на срещата за определянето на националните цели пред страната.

Съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков напомни главните цели на партията - влизането на България в Шенген и в еврозоната, нарастването на минималната работна заплата на 50 % от междинната работна заплата, индексация на пенсиите с %, който изпреварва инфлацията, възстановяване на изискванията за правене на бизнес в България, приемане на законите по Плана за възобновяване и резистентност, ускорение и облекчение на процедурата по издаване на синята карта, както и целите, свързани със правосъдната система и правовия ред, съобщи през днешния ден.бг.

Другият съпредседател на Политическа партия Асен Василев уточни, че една от аргументите България да не се развива добре е, че в последните 10-15 година се задълбочиха феодалните структури.

" Това е изключително видно на локално равнище, където хората са принуждавани да гласоподават срещу волята си или под някаква форма на взаимозависимост от локалната власт. Единственият метод е почтени избори – да премахнем опцията от доста недействителни бюлетини и неточности по протоколите. Тази задача би трябвало да стои пред едно вероятно държавно управление, което може да стане с съгласие. Ключът към това съгласие е Българска социалистическа партия ", сподели Василев.

Според него е добре да се стигне до съгласие във връзка с законодателството, което е нужно страната да влезе в нов коловоз.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР