През почивните дни на кортовете на "СК ДЕМА" се проведе

...
През почивните дни на кортовете на "СК ДЕМА" се проведе
Коментари Харесай

Завърши и вторият турнир от Националната Тенис Верига 17+ за 2019

През почивните дни на кортовете на "СК ДЕМА " се организира и вторият шампионат от мощната национална тенис верига 17+. По традиция шампионатите включват игри поединично и на двойки като се организират в два следващи дни, само че този шампионат се изигра единствено в един ден, а форматът беше единствено по двойки.

Мачовете се играха в групи на правилото "всеки против всеки " като първите две двойки от всяка група излизат на директна елиминация едни против други, като първите от едната група, играят против вторите от другата.

Със златните медали се окичиха Владислав Моленда и Руси Гюров. В забавен мач на финала те се оправиха със мощната двойка - Петър Трендафилов и Мартин Томов с резултат 5/4 (5), 4/1. По време на всичките мачове Гюров и Моленда демонстрираха доста битка, екипна игра, отлични рефлекси и предпочитание за победа. От 2018-та година насам това бе и 3-ти шампионат, който тази двойка печели.

За да стигнат до финалите двойката Трендафилов/Томов с тайбрек съумяха да победят Георги Мирчев и Владислав Каражов с 7/6 (3). В горната част на схемата двойката Гюров/Моленда бяха по-убедителни и победиха Валентин Иванов и Калин Кънчев с резултат 6/3.

За призьорите домакините бяха организирали стилни купи и предметни награди, а за всеки участник имаше и награди от сътрудниците на лигата - по една изотонична напитка "4Move " и магнезий 500 от "Doppel Herz ".

Следващият шампионат ще включва още веднъж игри и поединично и по двойки и ще се организира на кортовете на Търговска колегия "Хепи Уин " на ст. Славия от 31-ви август до 1-ви септември.

 Националната Тенис Верига
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР