През почивните дни Mtel Sport 1 ще следи в реално

...
През почивните дни Mtel Sport 1 ще следи в реално
Коментари Харесай

Борбата за титлата в MotoGP и футболни дербита в ефира на спортните канали на Мтел през уикенда

През почивните дни Mtel Sport 1 ще следи в действително време развръзката в битката за купата в MotoGP. Състезателният уикенд на пистата „ Сепанг” в Малайзия дава обещание доста страсти на почитателите на моторните спортове, като още в неделя можем да станем очевидци на коронясването на новия остарял първенец в MotoGP – Марк Маркес. Испанецът има преднина от 33 точки на върха на класирането пред най-близкия си преследвач – Андреа Довициозо, и в случай че финишира пред него, ще си подсигурява отбраната на купата. Квалификациите са в събота с начален час 7:30 сутринта, а надпреварите стартират в неделя от 6:00 часа, като стартът в клас MotoGP е очакван за 9:00 часа.

В събота от 19:00 часа по Mtel Sport 2 първенецът Спартак Москва с Ивелин Попов в състава си гостува на Ростов. В неделя от 16:30 часа, още веднъж по Mtel Sport 2, е огромното дерби на съветската Премиер лига сред Зенит и Локомотив Москва. Двата тима си поделят първото място във краткотрайното класиране с по 29 точки и дуелът в Санкт Петербург ще покаже кой ще излезе напред в битката за купата. Кръгът в Русия се затваря с мача Краснодар - СКА Хабаровск, още веднъж по Mtel Sport 2, в неделя от 19:00 часа.



В съботната вечер почитателите на холандския футбол ще могат да изгледат визитите на грандовете Фейенорд и Аякс на коравите отбори на Рода и Вилем II. Рода – Фейенорд е с начало 19:30 часа, а Вилем II – Аякс – от 21:45 часа. И двата дуела са директно по Mtel Sport 1. В неделя от 13:30 часа водачът ПСВ Айндховен гостува на Витес в опит да резервира преднината си от 5 точки пред Аякс на върха на класирането. Двубоят ще се излъчва директно по Mtel Sport 2.

Заключителните дуели на ATP 500 шампионатите във Виена и Базел приковават вниманието на почитателите на тениса. Полуфиналите и в двете съревнования са в събота, а финалите в неделя. Състезанията се излъчват редом по Mtel Sport 1 и Mtel Sport 2.

Феновете на свободните боеве пък ще видят завръщането в осмоъгълника на някогашния първенец в полутежка категория на UFC Лиото Мачида. 39-годишният бразилец бе осъден за 18 месеца поради, съгласно него неволна, приложимост на допинг и в този момент желае да направи победно завръщане пред родна аудитория в Сао Пауло. Негов противник в главния дуел от Галавечерта на UFC е американецът Дерек Брънсън. Битките от бразилския мегаполис ще се предават директно по Mtel Sport 2 от 4:00 часа сутринта в неделя.

С едвам три оставащи старта до огромния край в Маями, водачите от NASCAR ще се опитат да покажат най-хубавото от себе си на пистата в Мартинсвил, Вирджиния. Към момента има оставащи едвам още 4 места за попълване на финалната стартова решетка в Маями, а водачите с упоритости да ги заемат са два пъти повече – 8. Представянето им на пистата в Мартинсвил ще е решаващо за това кой ще се класира и кой ще остане отвън битката за купата. Интригуващият старт в NASCAR е с начален час 21:00 в неделя и ще се предава директно по Mtel Sport 1.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР