През почивните дни булевард Васил Левски ще бъде затворен за

...
През почивните дни булевард Васил Левски ще бъде затворен за
Коментари Харесай

Ремонтират кръстовището около Софийския университет

През почивните дни бул. " Васил Левски " ще бъде затворен за придвижване в региона на Софийския университет " Свети Климент Охридски ", поради ремонт. Заместник-кметът по превоза в София Евгени Крусев прикани водачите да заобикалят региона на Ректората:
" Тази събота и неделя строителите имат 48 часа, с цел да реконструират изцяло кръстовището и да се пусне придвижването по него. След което се придвижват към паметника на Васил Левски, където двете платна ще бъдат затваряни поетапно. Тролейбусите и рейсовете ще се движат по бул. " Евлоги и Христо Георгиеви ", по ул. " Гурко ", както и по ул. " Георги С. Раковски ", където действително ще се провежда тролейбусното придвижване, а към този момент в идващия стадий от ремонта в посока към паметника на Левски, когато се ремонтира булевардът, тролейбусите ще се движат на дизелови елементи ", уточни Крусев, представен от БНР.
От понеделник стартира ремонт на бул. " България ", където придвижването ще се реализира в двете посоки единствено в едното платно. Възобновява се придвижването на трамвай номер 7 по бул. " България ". В понеделник стартира и ремонтът на бул. " Арсеналски ".
В 11:30 часа през днешния ден заместник-кметът Крусев ще ревизира ремонта, който би трябвало да завърши за 48 часа на 11-и и 12 август
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР