През по-голямата част от 2023 г. сертификатът за депозит (CD)

...
През по-голямата част от 2023 г. сертификатът за депозит (CD)
Коментари Харесай

Трябва ли да отворите компактдиск преди срещата на Фед през януари?

През по-голямата част от 2023 година документът за депозит (CD) беше превъзходен метод да увеличите спестяванията си и да отбраните правилото си. Лихвените проценти по CD нарастват експоненциално с помощта на възходящата инфлация и високите от десетилетия лихвени проценти, предопределени да я укротят.

И според от вашето местонахождение и персонални фактори, бихте могли да си осигурите 6% или даже 7% лихвен %. В съпоставяне със ставките от 1% или по-ниски от 2020 година и 2021 година, това беше забележителна сума пари, която можете да извършите просто посредством прекачване на вашите средства от един вид сметка в различен.

Но с развиването на 2023 година инфлацията спадна и повишението на лихвените проценти беше спряно. Сега, през 2024 година, има съществени диалози за понижаване на референтния лихвен %. И защото първото съвещание на Федералния запас ще се организира в края на януари, доста спестители може би се чудят дали въпреки всичко би трябвало да отворят компактдиск. По-долу ще разбием три аргументи,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР