През първото тримесечие на 2023 г. Кипър ще стартира проекти,

...
През първото тримесечие на 2023 г. Кипър ще стартира проекти,
Коментари Харесай

Проекти за над 48 млн. евро стартират в Кипър

През първото тримесечие на 2023 година Кипър ще започва планове, включващи безплатни средства и дотации на стойност над 48 млн. евро за семействата и предприятията посредством проекта " Кипър на следващия ден ", съобщи представителят на държавното управление Мариос Пелеканос.

" Кипър на следващия ден " се явява завещание на отиващото си държавно управление, паралелно с Националния проект за възобновяване и резистентност на стойност 1,2 милиарда евро и програмата " Талия " на стойност 1,8 милиарда евро. Последната отразява тактиката за развиване за потребление на ресурсите, предоставени на Кипър посредством фондовете на политиката на доближаване за интервала 2021-2027 година Тя включва 58 промени и 75 вложения, за които се чака да привлекат още 1,4 милиарда евро частни вложения.

Като означи, че Кипър ще усвои средствата, отпуснати от Европейски Съюз, в случай че реагира в границите на дадените периоди, Пелаканос добави: " Това подсигурява съдействието на изпълнителната власт с Народното събрание, обществената администрация и всички останали, които са заинтригувани страни в осъществяването на тази стратегия ".

Това не се отнася единствено за настоящето държавно управление, защото тази стратегия ще се извършва и през идващите години, добави той. В Кипър ще има президентски избори през февруари тази година./БГНЕС, " Катимерини "
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР