През първият ден от новата седмица, времето ще е предимно

...
През първият ден от новата седмица, времето ще е предимно
Коментари Харесай

Времето се подобрява, затопля се

През първият ден от новата седмица, времето ще е най-вече слънчево. Повече облаци чакаме над Югозападна България. След обяд облачността ще премине в купеста и на изолирани места ще превали. Максималните температури ще се покачат и ще са сред 27-28°С. Ще духа слаб до сдържан източен вятър.

Времето по Черноморието

През нощта против понеделник ще доминира раздрана облачност. След обяд ще е най-вече слънчево с сдържан източен вятър. Временни увлечения на облачността се чакат по Северното Черноморие.

Максималните температури на въздуха ще бъдат 27-28°С, а на морската вода - 25°-27°С. 

Вълнението ще е сред 2-4 бала. 

Времето в София

През нощта против понеделник времето в столицата ще е най-вече облачно, с превалявания от дъжд, като тук-там из Софийското поле ще са обилни по количества. Минималните температури ще се намалят и ще са сред 12-13°С. През деня ще е най-вече слънчево и топло. Ще духа слаб източен вятър. Максималните температури ще са сред 25-26°С.

Времето в планините - ще е най-вече слънчево и топло. 

През нощта против понеделник времето в планинските региони от Югозападна България и Предбалкана ще е най-вече облачно, с превалявания от дъжд, като тук-там валежите  ще са обилни по количества. През деня облачността ще се раздра и изискванията за туризъм ще са удобни. Бъдете деликатни, въпреки всичко в следобедните часове над планинските региони, ще се развива купеста облачност. 

Температурите ще се покачат и оптималната на височина 1200 метра ще бъде към 18°С, на 2000 метра - към 12°С. 

Времето на Балканите 

Ще се задържи най-вече слънчево и относително топло за края на втората половина от септември. Временни нараствания на облачността се чакат над планинките региони от полуострова, като тук-там ще превали. Над останалата част не се чакат превалявания. Температурите ще са около  климатичната норма за септември.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР