През първия си мандат Борисов бе отмъстителят, който обещаваше да

...
През първия си мандат Борисов бе отмъстителят, който обещаваше да
Коментари Харесай

Нинова: Борисов се провали във всичките си мисии - на отмъстител, строител и обединител


През първия си мандат Борисов бе отмъстителят, който обещаваше да вкара в пандиза всички нарушители и виновници за кражбите на прехода. Нищо такова не се случи.

Това съобщи ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова на днешното съвещание на Националния съвет на партията. По думите й Българска социалистическа партия е подготвена с опция - "Визия за България", която да показа 21 юли на национално заседание, оповестиха от пресцентъра на Българска социалистическа партия.

"През втория си мандат бе строителят на автомагистрали и пътища. От отчета на Световния стопански конгрес за качеството на инфраструктурата излиза наяве, че пътищата в България са по-лоши, в сравнение с в Танзания, Алжир и Мали. В изследването страната ни е сложена на 93 място по качество на пътищата. и тази задача на Борисов не е изпълнена. Днес той е в ролята на обединител - сплотява Западните Балкани, сплотява Европа с Русия, а не може да си сплоти министрите в личния си кабинет - Валери Симеонов упреква Ангелкова в корупция и сезира основния прокурор, а българският народ е по-разединен отвсякога", продължава Нинова в отчета си. Тя посочи, че по плана работят препоръките към националния съвет на партията, както и специалисти, които не са част от тези органи. Също по този начин във визията ще бъдат включени и оферти на учените от Българска академия на науките, които към този момент са показали на левицата свови оферти за политики и решения.

Нинова разяснява и друга настояща тематика - измамите в българските митници. "Времето демонстрира истината. На вота на съмнение към ръководещите проблемите със системата БАЦИС бяха един от акцентите ни. Тогава ни подлагаха на критика, че не сме били задоволително аргументирани. Сега, няколко месеца по-късно, отчет на ОЛАФ открива тъкмо това - подправени данни и фиктивно прекосяване на товари", изясни Нинова. Тя се базира на европейската работа за битка с измамите, че "в системата са били подавани данни за товари, които фиктивно минават директно от Полша, Унгария, Германия, Франция, Литва и Словакия, с цел да доближат Сърбия и Турция. Сръбската и турската страна са съобщили, че такива товари не са пристигнали на място. Разследването е обхванало 110 случая". Нинова напомни, че тогава точно от Българска социалистическа партия са сезирали институциите. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР