През първия месец от новата година смартфоните на месеца в

...
През първия месец от новата година смартфоните на месеца в
Коментари Харесай

Смартфоните на месец януари от Vivacom са Samsung Galaxy Z Flip3 5G и Samsung Galaxy S21 FE 5G |

През първия месец от новата година смарт телефоните на месеца в комерсиалната мрежа на Vivacom са Samsung Galaxy Z Flip3 5G 128GB и Samsung Galaxy S21 FE 5G. Това са два от най-хубавите модели на Samsung, с богата функционалност, висока продуктивност и работят в 5G мрежата на оператора, която е най-бързата в България въз основата на разбор на Ookla® на Speedtest Intelligence®. Тя е и най-голямата в страната с покритие в над 220 обитаеми места и курорта.

Смартфоните ще могат да бъдат закупени от оператора при атрактивни условия – с 36-месечен лизинг, в композиция 2-годишен абонамент за мобилните цени Unlimited 50 и Unlimited 150 5G. По този метод Vivacom прави 5G устройствата още по-достъпни за българските консуматори, в композиция със своите мобилни услуги от пето потомство.

Samsung Galaxy Z Flip3 5G е един от новите смарт телефони със сгъваем екран на Samsung, позициониран като първия водоустойчив модел със сгъваем екран в света. Със своя безподобен дизайн той съчетава функционалност, гъстота и жанр. В разгънато състояние диагоналът на екрана е 6.7-инчов. Устройството е с Infinity-O Dynamic AMOLED 2X екран с резолюция 2640 x 1080 и 120 Hz периодичност на освежаване. Телефонът има и един по-малък външен екран с 1,9-инчов диагонал, с цел да улесни потребителите при инспекция на вести в сгънато положение. Основната му камера е двойна, с 12 MP датчици, а селфи камерата е 10 MP, което обезпечава висококачествени фотоси за всички фенове и експерти. Процесорът на устройството е осемдрян и подсигурява висока продуктивност даже при по-големи натоварвания.
Samsung Galaxy Z Flip3 5G 128 GB се предлага на цена от 45,98 лева на месец на погашение за 36 месеца, в композиция с 2- годишен контракт с мобилен проект Unlimited 150.

Samsung Galaxy S21 FE 5G от своя страна е стилен (155.7 x 74.5 x 7.9 мм.) и съвременен смарт телефон с поддръжка на мобилни връзки от пето потомство.. Има 6,4-инчов Dynamic AMOLED 2X екран с резолюция 1080 х 2400 и 85,5% съответствие на екрана към корпуса и 120 Hz периодичност на освежаване за супер плавна картина. Сред преимуществата му са най-новият и мощен 8-ядрен процесор, основан по 5 нанометрова технология за оптимална продуктивност и батерия с потенциал 4500 mAh, която подсигурява заряд през целия ден

Устройството разполага с три съществени камери за същински професионални фрагменти: 12 MP широкоъгълен датчик, един 8 MP телефото и още един 12 MP ултраширокоъгълен. Селфи камерата е 32 MP и работи чудесно и в условия на ниска осветеност за ярки и контрастни портрети когато и да е на денонощието. Моделът работи с операционна система Android 12 и поддържа най-популярните услуги за позициониране – американската GPS, съветската GLONASS, китайската BDS и европейската GALILEO. Сред екстрите му са още FM радио, датчик за пръстови отпечатъци, акселерометър, жироскоп, компас, както и поддръжка на Bixby..Моделът се предлага в четири свежи цвята: графитено сиво, маслено зелено, лавандула и бяло.

Samsung Galaxy S21 FE 5G може да бъде закупен за 33,98 лева на месец на погашение за 36 месеца, в композиция с 2- годишен контракт с мобилен проект Unlimited 150.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР