През първия месец на есента всички знаци на зодиака могат

...
През първия месец на есента всички знаци на зодиака могат
Коментари Харесай

Астрология на късмета: кои са благоприятните дни за всяка зодия през септември

През първия месец на есента всички знаци на зодиака могат да се сблъскат с огромни вероятности и промени. Астролозите споделят, че проблеми с избора ще се появят във всички сфери – работа, семейство, другарство.

Астрологът Галина Янко уточни удобните дни за всяка зодия за септември 2023 година

Например Овните (21 март - 19 април) трябва да чакат всички значими събития през първата половина на месеца. 7 септември ще бъде удобен ден - можете да очаквате бизнес предложение, което звездите не предлагат да отказвате.

За Телците (20 април - 20 май) септември ще бъде време за значими решения. Необходимо е да преодолеете страха си: на 24 септември всички компликации ще бъдат решени и Телецът ще продължи напред.

Астрологът предсказва на Близнаци (22 май - 21 юни) романтични срещи, нарастване на заплатите, финансови облаги. На 6 септември всички остарели въпроси и недоразумения могат да бъдат позволени.

Раците (22 юни - 22 юли) трябва да се приготвят за 27 септември - на този ден обичан човек ще приготви изненада. И на 29 септември можете умерено да отидете на отмора.

С Лъвовете всичко ще е наред (23 юли - 22 август) - идва време за разцвет, сформиране на дейни проекти и започване на нов бизнес. И на 12 септември можете да приемете външна помощ - тя ще бъде нужна в бъдеще.

Девите (23 август - 22 септември) през септември ще почувства жизненост, сила. На 14 септември има късмет да се срещнете със остарели другари и да постигнете задачите си.

За Везни (23 септември – 22 октомври) се планува септември 2023 година да бъде време за размисъл върху грешките от предишното. 5 септември ще донесе приятна среща с позитивно - това, което " докторът предписа ".

Скорпионите (23 октомври - 21 ноември) имат вярата да получат значими вести от човек от предишното. Звездите демонстрират, че новината ще пристигна на 9 септември.

Септември 2023 година ще бъде под напрежение интервал за Стрелците (22 ноември – 21 декември). На 12 септември ще би трябвало да покажете професионалните си качества, с цел да изпъкнете и да спечелите уважението на управлението.

Септември също ще бъде под напрежение за Козирозите (22 декември – 19 януари). На 10 септември можете да извършите пауза и да отидете на отмора - това ще помогне за напрежението.

Добър ден за Водолеите (20 януари - 18 февруари) ще бъде 27 септември. Звездите подсказват, че постоянството и упоритостта ще дадат положителни резултати.

Астрологът каза и кой ще е добър ден за Рибите (19 февруари - 20 март) през септември - 18-ти. На този ден можете да намерите добър другар, който ще остане с вас дълги години.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР