През първите три тримесечия на 2023 г. големите крипто проекти

...
През първите три тримесечия на 2023 г. големите крипто проекти
Коментари Харесай

Shiba Inu , Bitcoin или Pomerdoge – кой да изберем за септември 2023 г.

През първите три тримесечия на 2023 година огромните крипто планове като Shiba Inu (SHIB) и Bitcoin (BTC) се бореха да стъпят на зелено. 

Анализаторите обаче считат, че през четвъртото тримесечие може да се следи бичи пазар, заради предварителното стартиране на пазара на Pomerdoge. Този нов план сподели висок капацитет за напредък и досега е събрал над $1.38 милиона .

Обобщение

  • Рентабилността на Shiba Inu (SHIB) се намали през последните седмици.
  • Биткойн миньорите може да стартират да продават своите токени, в случай че цената на BTC не се съживи.
  • Цената на Pomerdoge се повиши от $0.007 до $0.009 .

Натиснете тук, с цел да научите повече за предварителната продажба на Pomerdoge (POMD)



Цената на Shiba Inu (SHIB) се срутва съществено

През последните няколко седмици Shiba Inu (SHIB) летеше нависоко заради манията към нейното решение от втори пласт, Shibarium. След стартирането на Shibarium в главната мрежа обаче манията избледня и Shiba Inu (SHIB) стана очевидец на забележителен срив в цената си.

През последните седем дни цената на Shiba Inu (SHIB) е спаднала с 3.5%. По този метод цената на един Shiba Inu токен се намали до $0.000008076. Според данните от IntoTheBlock единствено 12% от притежателите на Shiba Inu (SHIB) са на облага при актуалната цена.

Нещо повече, през последната седмица този брой е 16%. Освен това 78% от притежателите на Shiba Inu (SHIB) са на загуба.

Миньорите на Биткойн (BTC) са изправени пред спад в приходите

Тъй като цената на Биткойн (BTC) спада през последните доста седмици, неговите миньори започнаха да понасят главната тежест от това. Последните данни от Glassnode разкриват, че приходите на миньорите на Биткойн (BTC) са се сринали до нов едномесечен най-малко от едвам $169,708,61.

Нещо повече, съгласно специалистите намаляващите доходи могат да подбуден миньорите да продадат своите Биткойн токени (BTC). Това, от своя страна, може да докара до по-нататъшен спад в цената на Биткойн (BTC). Междувременно пазарната цена на Биткойн (BTC) е спаднала с към 13% през последните 30 дни.

По време на писане на публикацията Биткойн (BTC) се търгува на цена от $26,036.

Pomerdoge (POMD) оглавява листата на печелившите криптовалути

Pomerdoge е нова P2E (play-to-earn) меме монета, която провокира пространството на блокчейн игралната промишленост. Тя предлага голям брой преимущества и голям капацитет за напредък. Пазарен отчет допуска, че промишлеността за блокчейн игри може да нарасне до $65.7 милиарда до 2027 година Следователно специалистите имат бичи взор върху плана.

Pomerdoge предлага нова “ ” (P2E) екосистема, която се състои от Pomergame , Pomerplace и сбирка от 7,777 извънредни NFT . Pomergame ще разреши на играчите да основават свои персонажи в играта и да ги издигат до първокласен статус посредством персонализирани предмети. Притежателите на Pomer златен статус могат да продават своите игрови предмети в Pomerplace.

Проектът е обезпечил сигурност, както и непоклатимост на платформата. Нейните смарт контракти с токени са минали през одити от Solid Proof и Cyber Scope. Освен това платформата ще блокира ликвидния пул за цялостен живот.

Започна предварителният кръг на продажба на POMD. Забележително е, че предварителната продажба на платформата ще има четири стадия , като първи стадий към този момент е в ход. По време на предварителната продажба платформата ще пусне най-много 1 милиард POMD токена.

Очаква се обаче цената на токена да се увеличи с 1,700% по време на стадия на предварителната продажба. Освен това, съгласно пазарните прогнози, цената на POMDOG може да нарасне с 4,000% до края на 2023 година След приключването на предварителния кръг на продажба токените ще бъдат налични на Uniswap и други водещи тържища.  

Текущата покупна цена на един токен към този момент се е нараснала от $0.007 на $0.009 .

Научете повече за предварителната продажба на Pomerdoge (POMD) през днешния ден:

Уебсайт: https://pomerdoge.com

Twitter: https://twitter.com/pomerdoge


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР