През първите 24 часа на пускането на предварителните поръчки за

...
През първите 24 часа на пускането на предварителните поръчки за
Коментари Харесай

iPhone 12 предизвиква истински фурор в Китай. Каква е причината?

През първите 24 часа на стартирането на предварителните поръчки за iPhone 12 предходната седмица Apple е записала повече поръчки от поръчките за iPhone 11 за същия интервал на предходната година. Това предвижда пред CNBC Минг-Чи Куо от TF International securities, който е един от топ анализаторите на софтуерния колос.

В прогнозата си Куо показва, че Apple е продала до 2 милиона броя от iPhone 12 през първите 24 часа по отношение на 800 000 бройки на iPhone 11 през 2019 година. Но за цялостния уикенд, в който можеха да се вършат предварителни поръчки и който завърши предходната неделя, анализаторът предвижда, че Apple са отчели до 9 милиона поръчки за новия си iPhone, по отношение на 12 милиона за iPhone 11 за същия интервал.

Междувременно IPhone 12 Pro се продава по-добре от предстоящото с помощта на огромното търсене в Китай, разяснява още специалистът.
 Колко ще коства новият iPhone 12 в другите страни по света?
Колко ще коства новият iPhone 12 в другите страни по света?

В някои случаи разликата може да е от 600 $ в другите страни

Минг-Чи Куо има дълготраен опит и огромен триумф в прогнозите си за бъдещите артикули и продажби на Apple, тъй че неговите отчети имат спомагателна тежест, изключително откакто Apple спря да регистрира продажбите за iPhone преди две години.

Много анализатори, които се занимават с Apple, чакат новият iPhone да провокира " супер цикъл " на продажби за фискалната 2021 година на Apple, която стартира през октомври. Според анализите това ще се дължи на по-голямата от естественото потребителска база на софтуерния колос поради iPhone 11 и прибавянето на 5G.

Ето още някои акценти от отчета на Куо:
Цената на iPhone 11, понижена до $599, в действителност провокира по-слабо търсене на iPhone 12; IPhone 12 Pro, който има по-добри камери от базовия модел, се продава по-добре от предстоящото през първата вълна от предварителни поръчки, с помощта на необятната наличност на 5G в Китай. Според анализатора предварителните поръчки в Китай съставляват сред 35% и 45% от търсенето на iPhone 12 Pro; Търсенето на iPhone 12 Mini (по-малка версия на iPhone 12) и iPhone 12 Pro Max (по-голяма версия на iPhone 12 Pro), които ще се продават идващия месец, евентуално ще бъде по-слабо от търсеното на базовия модел iPhone 12 и iPhone 12 Pro; iPhone 12 Mini евентуално няма да се продава толкоз добре в Китай заради по-малкия екран и неналичието на поддръжка за две SIM карти, което разрешава на потребителите да превключват сред оператори на едно и също устройство. Функцията е доста известна в Азия. Сроковете за доставка за множеството модели са спаднали до сред 5 и 10 дни, което допуска по-голямо търсене, в сравнение с Apple в действителност може да предложи.  4 по-евтини други възможности на iPhone 12
4 по-евтини други възможности на iPhone 12

Те оферират редица привлекателни характерности на по-ниска цена
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР