През отминалия уикенд, Болоня постигна категорична победа у дома. Футболистите

...
През отминалия уикенд, Болоня постигна категорична победа у дома. Футболистите
Коментари Харесай

В Болоня продължават да мечтаят за Шампионска лига

През отминалия уикенд, Болоня реализира безапелационна победа вкъщи. Футболистите на Тиаго Мота се постановиха с безапелационното 4:0 срещу Лече и не престават самоуверено да гледат към довеждане докрай в топ 4 в края на сезона.

По всичко проличава обаче, че борбата за четвъртата позиция ще е  повече от оспорвана, защото много тимове имат късмет да гонят присъединяване в Шампионска лига през идната акция. Болоня, Аталанта, Рома, Лацио, Фиорентина и Наполи са въвлечени в битката, като при друго стичане на събитията, 5-ата позиция също може да даде право на изява в най-силния европейски клубен шампионат. Сега, след безапелационния си триумф вкъщи, наставникът на Болоня, Тиаго Мота бе повече от удовлетворен от трите точки и похвали своите футболисти за представянето на терена.

„ Мисля, че бяхме пределно съсредоточени през цялото време на мача и не спирахме да търсим успеха. Точно тази централизация направи по този начин, че да си решим нещата много бързо и несъмнено всичко ни се получи. Доволен съм, тъй като да спечелиш толкоз безапелационно у дома постоянно носи задоволство и наслада на почитателите. Страхотно показване на момчетата, и три точки, които не престават да ни държат в битката за топ 4. Никога не сме афиширали упоритости за Шампионска лига, само че несъмнено, че ще се борим до дъно, тъй като всеки желае да играе измежду най-големите в Европа. За Болоня това би било страховит триумф, само че до края на сезона има още доста мачове. Победата против Лече е добре пристигнала и е още една крачка в вярната посока “, сподели Мота

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР