През октомври тази година ще бъдат публикувани мемоари, написани от

...
През октомври тази година ще бъдат публикувани мемоари, написани от
Коментари Харесай

Последно писмо до света: Лични мемоари на Навални излизат през октомври

През октомври тази година ще бъдат оповестени записки, написани от съветския опозиционер Алексей Навални преди да бъде затворен в колония.

Той " самичък е написал напълно записките ", обясниха издателите " Винтидж " пред Би Би Си.

Критикът на Кремъл е почнал работа по книгата си, до момента в който се е възстановявал от отравянето си с нервнопаралитичното вещество " Новичок " през 2020 година

Навални умря през февруари тази година след три години затвор по обвинявания, които той окачествяваше като политически стимулирани.

" Мемоарите му ще бъдат " цялостната история на живота му: младостта му, апела му към активизъм, брака и фамилията му и отдадеността му на идеята на съветската народна власт и независимост пред лицето на международна суперсила, решена да го накара да млъкне ", показват от издателството.

То прибавя, че " показва цялостната увереност на Навални, че смяната (в Русия) е неизбежна и ще пристигна ".

" Тази книга е удостоверение освен за живота на Алексей, само че и за неговата непоколебима отдаденост в битката против диктатурата – битка, за която той даде всичко, в това число живота си ", споделя вдовицата на Навални - Юлия.

" Чрез нейните страници читателите ще опознаят индивида, който доста обичах – човек с дълбока честност и непоколебима храброст ", добавя тя.

Книгата ще излезе от щемпел на 22 октомври.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР