През октомври миналата година главният изпълнителен директор на Boeing Дейв

...
През октомври миналата година главният изпълнителен директор на Boeing Дейв
Коментари Харесай

„Не работи“: обещанията за качество на Boeing са под въпрос след инцидента с Max 9

През октомври предходната година основният изпълнителен шеф на Boeing Дейв Калхун сподели, че американският производител на самолети се концентрира върху подобряването на качеството на своите самолети. Компанията, сподели той на анализаторите, през последните години е „ добавила суровост “ към своите „ процеси за качество “.

„ Ние работихме интензивно, с цел да внушим просвета на изявление и транспарантно показване на всеки проблем, не има значение размерът, с цел да можем да оправим нещата за ярко бъдеще. В резултат на това откриваме детайли, които би трябвало да разгадаем, ” добави той.

Тези мнения в този момент ще преследват Калхун, до момента в който се сблъсква с последния удар върху репутацията на Boeing: вероятността индустриална неточност или липса контролът на качеството докара до рисково взривяване на част от фюзелажа на полет на Alaska Airlines доскоро повече от седмица.

Калхун, който е заречен, че компанията ще бъде изцяло транспарантна в подпомагането на проверяващите, ще знае прекомерно добре, че довер...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР